Peak Performance is zonder twijfel één van de meest gespecialiseerde producenten van kwalitatieve bergsport- en skikleding.

Daarnaast is Peak Performance één van de belangrijkste partners van de Dutch Freeride Week en het NK freeride, en daar zijn we trots op. Zonder de ondersteuning van Peak Performance zouden we het evenement niet kunnen maken tot wat het is.

Alpinisme begint daar waar de pistes ophouden. Daarom is de Nederlandse Klim en Bersport Vereniging de aangewezen partner voor de Dutch Freeride Week en het NK freeride.

De NKBV heeft het NK freeride officiëel erkend als nationaal kampioenschap en daarnaast ondersteunen ze ons op het gebied van organisatie, verzekeringen en de 100mm+ Tourski Trophy.

Snowcountry is dé freeski en board webshop van Nederland. Snowcountry is gevestigd in een klein land maar denkt groot. Ze leveren al jaren de vetste gear aan freeskiers & snowboarders in heel Europa en zelfs daarbuiten.

Tijdens de Dutch Freeride Week verzorgt Snowcountry het testcenter, waar je de hele week gratis het nieuwste freeride materiaal kunt testen van Armada, Salomon, Atomic, K2, Line, Rossignol, Dynafit, Jones, Libtech, Bataleon en Burton.

Epique doet aan gidsen, trainen, opleiden en event management voor gevorderde skiërs en boarders.

Tijdens de Dutch Freeride Week organiseert Epique iedere dag verschillende freeride clinics voor ski en snowboard waar je voor slechts 10€ per clinic aan deel kunt nemen! Voorafgaand aan de DFW vindt er in Tignes een speciale Epique off-piste training plaats.

Xion protective gear biedt een nieuw en revolutionair ontwerp in lichaamsbescherming. Alle producten zijn dun, comfortabel en extreem impact reducerend door de speciale D3O® technologie. Voor meer informatie zie: http://www.xionpg.com/

Mediapartners